Kärlek för längesen

Första tycker man att kärlek är en rolig lek. Man frågar chans och blir ihop. Då är det okej att vara ihop med flera samtidigt. Bara man frågar chans och den andra säger ja. Ibland skickar man en lapp och säger att man vill göra slut. Jahapp, inte mer med det. Då går vi ut och leker lite på rasten och allt fortsätter om vanligt, både för den som gjorde slut och den som blev såkallad dumpad. Men ska jag vara ärlig så var det nog inte många som förstod vad dumpad var i den åldern. Man sa bara att det var slut. Vem som gjorde vad hade lixom inte å stor betydelse. Sen var man ihop igen dagen efter för då fick man en ny lapp med orden "får jag chans på dig? ja  nej "
Man leker pussleken i kuddrummet. Egentligen är det jätteäckligt men alla vill ändå vara med och leka. Konstigt det där. Varför vill man leka något som man tycker är äckligt? Någon bra anledning måste det ju ha funnits eftersom vi lekte samma gamla lek varje fredag...


ama ti ipsam

Sitter och tänker tillbaka på sommaren. Herregud vad jag lever livet på sommaren. Jag önskar att jag mådde, tänkte och bara levde så året om. Jag mår så fruktansvärt bra då ju.

Idag när jag jobbade pratade jag med min vän om personer som bara gnäller och tycker synd om sig sjäv. Det kan vara så fruktansvärt jobbigt att vara nära sådanna personer. Dom lixom drar ner alla i sin omgivning. Men ändå känner jag igen mig lite fast jag inte är så öppen med den sidan av mig till personer i min omgivning. Men just det där att jag gnäller på min situation händer mer än ofta. Och det ända man kan göra för att må bra när dessa tankar kommer är att ändra situationen. Det är ju lixom ingen annan person utan en själv som kan fixa det. Ingen kan gå in i mitt liv och sätta ett leende på mina läppar och proppa in positiva tankar. Utan det är upp till var och än. Att bestämma sig, att vilja och att bara göra!

ama te ipsam

RSS 2.0