suger suger sugerpie

I dag uppträder KIM på rix fm festivalen i kungsan. OM jag ska dit.


Idag har jag varit och fixat naglarna. I morgon ska ja boka tid hos frisören. Behövs en sommar-upp-fräshning!
Vet du varför blondin skämt är så korta?
för att män ska förstå dom!

mohahaha


"-a cute irish gay who sings all the time"

kwfl

Hur fina!!?


Jag är ingen film människa. Säg en välkänd film. Jag har inte sett den. Säg film maraton. Det är inte jag som jublar.
Men nu har jag fått ett sådant jävla film sug. Jag har nog aldrig haft ett film sug tidigare. jo... nu ljög jag. Sex and the city såklart.. och mamma mia också för den delen. Ok, de finns några som kan få mig sugen.
Nu är jag i alla fall såå sugen på att se filmen P.S I love you(igen). Filmsuget har suttit i sen i söndags då jag såg på internet att ica här nere hyrde ut den. Men nej, när jag väl kommer ner så är den putt väck. Inte uthyrd eller så bara putt väck.. väldigt kul. Det är ändå inte ofta jag får film sug lixom.

Men i dag är jag ledig så därför har jag tid(och ork) på mig att promenera upp till Baggen och se om video affären där har den. Och så borde jag även gå förbi banken på vägen.. 2 flugor i en smäll.


söta drinkar och fet mat

Då vart de utgång denna helg också.. Nu måste jag fan träna 3 gånger denna vecka så jag får bort den här partymagen. Söta drinkar och fet mat funkar inte så här nära sommarern och stranden. Men fy fan va kul jag har haft. Det är såå värt det. Man lever bara en gång. Säger vi.

I går hamande vi på ett mega rock ställe, pga A's vänner. Nej vi passade inte in någonstans där. Marran va sur som ett bi tills jag sa att de ända vi kan göra nu är att dricka. Så de gjorde vi. Och fy fan va kul vi fick. Fast vi va lite onda och gjorde lite fula saker men de får man väl på rock klubbar, får man inte?
Klockan 5 mötte Mr perfect mig på stationen och vi sov tillsammans för andra natten i rad.

I dag har jag skickat ett förlåt sms, såklart. Det hör väl till lite sådär dagen efter en hård kväll.


sunday im in love

Han är så speciell så att de gör ont i hela mig. Hans mun, hans prat och hans jävla fucking röst. Jag orkar inte. Är Kim fransson på riktigt? Ingen, inte en ända kille i hela stockholm, sverige eller världen är lik honom på något ynka sätt. Han är Så speciell att de gör ont så ont. Tonårskär i en artist. Det var ett tag sedan man va...


me, my self and i

Jag har gjort upp lite mål till mig själv. Jag tror det kan vara bra faktistk. Till exempel ska jag under hela maj månad(de borde vara längre men jag tror inte ens jag klarar mer än 1 vecka..) konsentrera mig på mig själv. Jag ska inte lägga ner någon tid på människor som inte själva ger mig något. Sedan två konkretra mål är att jag ska läsa ut min bok och träna 2ggr i veckan.

Melissa horn. Hur underbar är inte hon? det vet ja iofs inte. Men har sedan igår lyssnat sönder hennes låtar. Okej inte riktigt sönder, för dom är fortfarande jävligt bra. Youtube har lite för dåligt utbud av henne bara. Jävligt synd nu när man inte vågar ladda ner längre.

Det är lörsdag men känns som söndag. Jag ska i alf bara vara hemma och götta mig i dag. Som om de vore söndag. lite trött, lite sliten. Lite solsting efter hela förmiddagen i solen.


RSS 2.0