...wouldn't fill the hole

t
Jag är så trött att det verkligen värker i ögonen när jag försöker hålla dom öppna.(de är de jag försöker visa på bilden). Blev inte många timmar sömn i natt. Gråt, skratt och kärlek i massor. Nu vet jag vem jag ska gifta mig med om jag någon gång gifter mig. Du ÄR mr perfect.

Det känns jobbigt att jag inte riktigt kan släppa att jag kallade en person lösaktig. Trodde ju aldrig de skule bli en sån grej. Nu känner jag mig lite dum och lite elak. Hade aldrgi tänk på de så, va ju bara en kul grej. Men när man inte känner varann borde man nog tänka efter lite mer innan man öpnnar munnen. Fy alkohol och konstiga ord som flyger ut ur munnen.

Jag känner för att shoppa, åka utomlands och träna. Sånt som man mår bra av!
Och träffa vännerna.

Nu - promis with my B.

inte min grej

Jag kom på att jag skulle skriva om vilka punkter som slog in..

Men gud vad jag inte orkar de. Fullfölja saker är nog inte min grej. Inte det heller.

Vad betyder ordet lösaktig. Vet ens jag de.. Hahahaha..

De är bra att bara Du läser min blogg. (:

lite små sliten skulle man kunna säga

Jag tror aldrig jag har varit så här trött som jag är just nu. Går inte ens att beskriva med ord. Jag tror de beror på att jag har gått upp 6.00 varje morgon denna vecka och sedan utgång i går, "efterfest" hos mig och 3 timmar sömn i natt. Men vad gör man inte, nu är mogglas på väg hit och ska pimpla lite vin. Så är man väl back on track. eller?......

Gårdagen var mycket trevlig. Först pimpla vin med Mogglas(ny vana?). Medans mogglas vinglade/kröp hem så åkte jag på middag på vapiano med Marran med kille och han som uttrycker sig lite speciellt(men sött). Sedan vidare till ett häng-ställe vid slussen där dom hade helt grymma drinkar. Jag tror nästan att jag vågar säga bättra än fridays. Rasberry fudge var som en hel godispåse. Kommer definitvit gå dit igen. Sedan gick vi vidare till GK där jag bara vill punktera att de är 23....... ja, och sen tror jag att vi stannar här. Bra kväll helt enkelt.

måste all musik bubbla upp känslorna långt där inne, känslorna som man vill gömma.


Don't care

I bland får man bara ställa om hjärnan och alla känslor. Jag tänker bara bestämma mig för att jag bryr mig inte ett skit och nu går jag vidare till andra saker, roligare saker.

hur kan mer än en människa läsa min blogg när jag endast sagt lösenordet till en ända person?

light me up

Vaknar klockan elva på lite havlt fel sida. Har haft konstiga drömmar och många negativa tankar i huvudet. Men så tittar jag ut, går fram till termometen, 10plus och då är de inte ens i solen vi pratar om. Sätter på musik och humöret svänger åt rätt håll. Har nu ätit en god frukost  på ballkongen, öppnat en ny vecko revyn till det och nu ett blogg inlägg. Det är lite små sjukt hur vädret kan påverka en så jädrans mycket.
I dag ska jag ta på mig min nya jacka och åka in till Gärdet för att gå på Sko utförsäljning. Sedan får vi se vad som faller mig och min dag in.

Godmorgon stockholm!

dag
Det är så ljust på balkongen att min cam inte ens kan ta en bild. (kan bero lite på att kamera inte är så jättebra...)


Lady shine

aa
Jag är så sjukt uttråkad just nu. Har jobbat hela helgen så egentligen orkar jag inte göra något överhuvud taget. Behöver verklige bara slappa. Men hatar att känna mig som en slappomupp. Skulle bara vilja prata i telefon med en vän, då mår jag bra. Jag måste fan ringa bea och terra henne lite med alla mina underbara(?) tankar och idéer. Bea ger den bästa responsen på allt, asså verkligen allt!

Okej, måndag i morgon. Jag vill och önskar att vissa saker ska hända och de är ganska troliga saker men de kanske tar tid innan det händer. Och sånt orkar jag inte med. Det ska hända nu, nu, nu. Fuck tålamod.
ETT, jag vill vara träffa the diva och prata vett för att försäkra mig om att han inte gör något sjukt dumt som kommer beröra mig. Kanske inte bara därför jag vill träffa honom dock men men..
TVÅ, jag vill träna mycket i början av denna vecka och sedan bara leva livet i slutet då jag är ledig från jobb.
TRE, jag vill INTE att mina 2 närmsta ska åka till sina landställen över påsk/helgen eftersom jag är helt ensam hemma då.
FYRA, jag vill inviga min nya vårjacka från topshop. Hör du de väderguden!?
FEM, jag vill få en fint/bra/skönt ja bara ett sms som gör mig glad från han som formulerar sig lite udda.
SEX, Sen vore en förändring nice. Då blir man pigg och glad. kanske förändra något utseendemässigt

När veckan har gått ska jag skriva om alla(inga?) punkter som har inträffat.

The Hardest Part - The best part

Varför vill man ha det man inte kan få? Att alltid välja det svåra när man kan få det lätta. Visst ska man behöva kämpa lite men när de lätta är så mycket bättre än det svåra så borde ju valet bli enkelt. 

Varför vill man ha han som inte kan kyssas och som allt bara kommer bli knas med. Istället för att vilja vara med han som har helt underbara läppar och vet precis hur han ska använda dom och som är en grymt bra människa, kanske lite för bra till och med.

Jag önskar att jag bara kunde läsa människors tankar, se in i framtiden och veta precis hur och vad jag borde/ska göra. Jag är så förvirrad att jag skulle kunna tappa bort mig här i min egna säng.
 

Jag har noll tålamod och kan aldrig hålla fingrarna istyr.


RSS 2.0